Hoe word ik Waarnemer?
Inschrijving voor De Waarnemer van Dordrecht is gratis en voor iedereen toegankelijk. Wel vragen we je deel te nemen aan een voorbereidende workshop van ongeveer 1,5 uur. Lees hier hoe je meedoet. In verband met veiligheid is inschrijven mogelijk vanaf 16 jaar. Het object het Venster op de Stad is niet toegankelijk met een rolstoel. Je moet in staat zijn om een paar trappen te kunnen lopen – voor vragen over toegankelijkheid kun je contact met ons opnemen.

Welke data zijn nog beschikbaar?
Op de kalender kun je zien welke data nog beschikbaar zijn en je direct inschrijven. Elke dag vindt elke ochtend en elke avond een waarneming plaats in het Venster op de Stad.

Mag ik me voor meerdere data inschrijven?
Om het project voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te houden mag iedere Waarnemer slechts een keer deelnemen.
Wel kun je daarna meedoen als Begeleider!

Ik kan geen Waarnemer zijn, kan ik me ook alleen opgeven als Begeleider?
Bij voorkeur is iedere Begeleider ook een keer Waarnemer geweest. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk zijn, maar heb je toch interesse om Begeleider te zijn? Stuur dan een mailtje naar waarnemer@kunstmin.nl

Mag ik foto’s maken tijdens mijn Waarneming?
Het is niet de bedoeling dat je foto’s maakt tijdens het uur dat je Waarnemer bent. We vragen je dan ook om je telefoon of camera in te leveren. Het gaat om de beleving! Het staat je natuurlijk wel vrij om foto’s te maken van het Venster vanaf andere plekken.

Ik heb me ingeschreven, maar ik heb nog geen bevestiging gehad. Is mijn inschrijving definitief?
We nemen na inschrijving altijd contact met je op voor de definitieve workshopdatum en om je deelname te bevestigen. Door drukte kan dit eventjes duren. Je inschrijving is pas definitief nadat wij contact met je hebben opgenomen!

Ik heb me ingeschreven, maar mijn datum staat in de kalender nog op ‘vrij’. Is mijn inschrijving wel doorgekomen?
Door de grote omvang van het project worden niet alle inschrijvingen direct verwerkt. Daarom duurt het soms even voordat de kalender weergeeft dat de door jou gekozen datum bezet is.

Wie organiseert De Waarnemer van Dordrecht?
De Waarnemer van Dordrecht is een productie van Kunstmin in samenwerking met WLDN. Het project maakt deel uit van de Dordtse viering van de Ode aan de Synode in 2018/2019.