Ik kan geen Waarnemer zijn, kan ik me ook alleen opgeven als Begeleider?
Bij voorkeur is iedere Begeleider ook een keer Waarnemer geweest. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk zijn, maar heb je toch interesse om Begeleider te zijn? Stuur dan een mailtje naar waarnemer@kunstmin.nl

Mag ik foto’s maken tijdens mijn Waarneming?
Het is niet de bedoeling dat je foto’s maakt tijdens het uur dat je Waarnemer bent. We vragen je dan ook om je telefoon of camera in te leveren. Het gaat om de beleving! Het staat je natuurlijk wel vrij om foto’s te maken van het Venster vanaf andere plekken.

Ik heb me ingeschreven, maar ik heb nog geen bevestiging gehad. Is mijn inschrijving definitief?
We nemen na inschrijving altijd contact met je op voor de definitieve workshopdatum en om je deelname te bevestigen. Door drukte kan dit eventjes duren. Je inschrijving is pas definitief nadat wij contact met je hebben opgenomen!

Ik heb me ingeschreven, maar mijn datum staat in de kalender nog op ‘vrij’. Is mijn inschrijving wel doorgekomen?
Door de grote omvang van het project worden niet alle inschrijvingen direct verwerkt. Daarom duurt het soms even voordat de kalender weergeeft dat de door jou gekozen datum bezet is.

Wie organiseert De Waarnemer van Dordrecht?
De Waarnemer van Dordrecht is een productie van Kunstmin in samenwerking met WLDN. Het project maakt deel uit van de Dordtse viering van de Ode aan de Synode in 2018/2019.