Een bijzondere dag. Precies een jaar later dan gepland. Uitstel door technische tegenslag. Vandaag is het jammer genoeg wat bewolkt. De stad ontwaakt langzaam. Een enkele auto, wat fietsers en een jogger. Wat is Dordt mooi. De bomen zitten goed in het blad, vooral als ik naar links kijk bij het park. De Grotekerk staat prominent in de Merwestad. De Dordtse vlag wappert in de wind. Door de wolken probeert de zon te schijnen. Een prachtig gezicht die stralen door het wolkendek.

Een paar meisjes fietsen voorbij. Waar zouden die zo vroeg heen gaan? Werk misschien. Of hebben gewerkt? Misschien wel in de zorg.

Het blijft stil op de Noordendijk. Het uitzicht blijft boeien: oud- en nieuwbouw naast elkaar. En dan is de tijd om, het ging snel.

De zonsopgang is voorbij, het is licht in Dordt. Ik kan mijn verjaardag vieren (in heel kleine kring)