Vond een groot avontuur om dit te mogen mee maken. Dit project is een eyecathcer van Dordrecht, machtig en prachtig! Zag de historische stad ontwaken zoals een creatieve, kleurrijk schilderij.
Voor mij was het bijzonder om ‘s morgens vroeg mee te maken. Zag zowel mooie dingen zoals de Molen op de singel, Kunstmin, Grote Kerk, scheve groete bomen op het Arend Maartenshof, Statenplein en Groothoofd. Ver weg Rotterdam waar ik vroeger heb gewoond en sinds 2018 ben ik terug in mijn geboortestad Dordrecht komen wonen. Het bijzondere van dit project is is dat ik zelf klein van stuk ben, 1.43 meter. Normaal kijken mensen op mij en nu kijk ik van boven naar beneden. Voelde mij een soort reus in een gebouw en genoot van de hoogte over Dordrecht. Terwijl ik daar stond kwam in de verte mijn zus Helen aanfietsen en zwaaide naar boven. Dat was bijzonder om te zien.

Kortom, de klap op de vuurpijl is dat ik blij ben om dit mee te mogen maken en dit smaakt naar meer. Juist vandaag, terwijl ik jarig ben, dit is de kers op de taart!