Daar waar lichten uit gaan, gaan binnen lichten aan. Ik zie wat fietsers en een enkele auto. De stad ontwaakt langzaam. Dan word ik me rustig steeds meer bewust van waar ik echt ben en observeer. De Grote Kerk, de Dordtse brug en Villa Augustus. De highlights die echt vanzelfsprekend bovenuit steken. Verder de mooie kleine karakteristieke oude huisjes en gebouwen die ervoor zorgen dat de schoonheid van de stad er is. Toch jammer van hier en daar een mindere schoonheid in dit gezicht denk ik dan. Bewust neem ik waar… Bewust om daar eens bij stil te staan. Met het verdere ontwaken van de stad op deze grijze ochtend zie ik meer beweging. Zouden zij mij zien, vraag ik me af. Is iedereen altijd bewust van het moment? Een mooie gedachte om mee af te sluiten. Met bewust je moment beleven, sta je stil bij al het moois om je heen! Wat een fijne ervaring als waarnemer van mijn stad! Bedankt!