Wat een indrukken! Ik denk dat veel waarnemers niet weten waar ze moeten beginnen met hun ervaringen. Hoewel het bewolker is, is het uitzicht toch heel goed. Natuurlijk begin ik met het oriënteren op de bekende gebouwen, maar ik vind dat nog best lastig. Wat lijkt de Grote Kerk enorm. En is dat dan wel het Statenplein? Dat ligt toch heel anders ten opzichte van de Grote Kerk? Kortom aan de ‘stadskant’ valt er genoeg te ontdekken. Aan de andere kant is het een komen van mensen die op het (ik dacht) servicecenter Drechtsteden gaan werken. Binnen blijft het rustig, hoeveel mensen er ook in het gebouw gaan. Dat komt natuurlijk omdat ze allemaal achter hun beeldschermen gaan zitten. 

Ook valt mij op dat er een niet aflatende autostroom vanuit Stadspolders komt. Vrijwel allemaal gaan ze de Oranjelaan op, links of rechts. Ondanks het weer kan ik ook best ver kijken. Zwijndrecht is goed te zien en ook de Papendrechtse brug. Verder valt mij op dat de stad aan die kant zo ‘groen’ (nu kaal) is. Wat een mooie stad is Dordrecht!