Ik voel de warmte van de kachel aan mijn achterzijde, terwijl de voorkant koud wordt van het raam. De geur van spaanplaat vult mijn neus. Op straat voetballen 10 jongens en 1 meisje. Een kleuter in een okergeel jasje kan niet genoeg krijgen van het fiets/heuvelparcourtje. Een kakofonie van geluid. Auto’s kruipen door de stad. In de verte het gebouw van Rotterdam, daar waar ik 2 uur eerder nog aan het werk was. Het lijkt windstil, maar op de kerk wappert de vlag fier in de wind. Dordrecht en Zwijndrecht lijken aan elkaar gegroeid te zijn. De zon doet zijn best om door de wolken heen te komen, maar slaagt daar jammer genoeg niet in. Het blijft bij wat strepen geel door de grijze wolken heen. Voor een Blue Monday een mooie namiddag. Na een uur is mijn hoofd leeg en staan gedachte stil. Heerlijk!