Ik ben een waarneemster, zie het van boven in plaats van beneden. 1 uur alleen zijn. Er kwamen gedachten als waarden doen ze dit? Het is een project. Wij zijn als mensen geschapen en geen dieren. Met het verschil dat wij projecten kunnen maken. Alles beweegt. Ik zie auto’s, mensen met honden, fietsers, vogels, vliegtuigen, de zon, zelfs de maan, mooie wolken en de lucht die verandert.

Met deze projecten worden mensen ergens naar toe bewogen:  je lichaam, je geest, het gevoel en het denken. Het waarnemen van de zonsondergang in Dord is tussen huizen, anders dan in Australië als ik op het strand lig. Het is iets nieuws om op de steigers te lopen in plaats van gewoon op het zand. Voor mij is het waarnemen van de natuur heel bijzonder. De grootste wonder geschied iedere dag. De zon gaat onder.