Het waarnemen was nog veel leuker dan ik dacht. Heb veel gezien. Veel meeuwen, maar misschien kwam de groep een paar keer langs. Groep zwanen in het water achter Villa Augustus. Het was druk op het plein: veel spelers en bioscoopbezoekers. Ik heb geleerd dat;

  1. jongens die zwarte bobbels leuker vinden dan meisjes
  2. meisjes die rechthoeken juist leuker vinden en daar ook handiger mee zijn.

Sommige mensen keken, maar zwaaide niet. Ik ben dus al heel snel begonnen en (op 1 na) toen zwaaide iedereen terug. Zelfs een groep kinderen. Hier heb ik voor mezelf ook een uitdaging van gemaakt. Aan de pleinkant was het leuker om te zien, maar de andere kant gaf een mooier beeld. Vooral dus naar mensen en dieren gekeken, maar het was ook erg leuk om zo de stad heel anders te zien. Prachtige ervaring!