Is er hier met Oud & Nieuw een feestje? Dat zal wel een spectaculair gezicht zijn. Dat bedacht ik in de laatste 10(?) minuten toen ik me begon te vervelen. Verder is Dordt een mooie stad, maar het zijn toch voornamelijk de bewegende delen die ik waarnam. Plus een meisje dat door een scooter omver gereden werd.
Waarom ziet niet iedereen mij? En als ze me wel zien; kijk voor je anders rij je zo de weg op. En alle auto’s nemen die bocht te krap. Maar vooral; waar gaan mensen heen? Ik hoop naar een fijne, warme plek.
Net als ik dalijk.
En bedankt aan de hardloper die zowel op zijn heenweg als op zijn terugweg enthausiast naar me zwaaide. Ik voelde me echt gezien. Ook mijn man + jongste dochter fietsten langs, mijn hart op wieltjes viel 3x om bij het fietsen over de hobbels.
Ik ben blij dat ik nu weer terug tussen de mensen mag.