De zonsopgang in de winter is al een bijzonder fenomeen. Want komt hij ├╝berhaupt te voorschijn. De zon heb ik inderdaad niet zien opkomen, maar het werd wel mooi helder en licht. Ik kan zelfs die lelijke hoge torens van Rotterdam zien.
Ja, bijna is Dordt 800 jaar. Toen ik daar zo stond dacht ik: “Hoe zou Dordt er in 2820 uitzien?” Hebben we dan nog steeds zo’n mooi, rustig, kneuterig en bijzonder eiland als stad met veel laagbouw? Of wordt het allemaal anders? Als je daar dan staat realiseer ik met pijn in mijn hart dat we denk ik toch, net als in Rotterdam, van die lelijke hoge torens moeten gaan neerzetten als we al die mensen een plekje willen geven.
Ik weet niet wat het moet worden!
Ja, Dordt over 800 jaar, daar kunnen we nog veel over fantaseren hoe dat eruit gaat zien!
Bedankt en een prettige dag allemaal.