Buenos días día,
¡Vaya experiencia tan interesante!
Me ha encantado ver amanecer … da una energía mágica! Además me ha recordado a mi madre Laura pues ella lo hizo durante varios años. Mientras estaba viendo salir el sol, he pensado en ella y me ha venido a ver … hemos estado juntas un ratito!
Ver el sol amanecer es tan bonito que se queda grabado en el iris y casi te ciega! Aun así, casi todo el rato lo he pasado viendo el sol. Me gusta el calor que dá, su energía positiva, etc… todo!!!
Éste día lo voy a recordar toda mi vida porque a parte de haben sido parte de éste actuación, hoy es mi cumpleaños!!
¡Muchas gracias!

Goedemorgen,
Wat een interessante ervaring! Ik hou van het kijken naar de zonsopgang …het geeft een magische energie! Het deed me ook denken aan mijn moeder Laura omdat zij het een aantal jaren deed. Terwijl ik de zon zag opkomen, dacht ik over haar na en zij kwam om naar mij te kijken … we zijn al een tijdje samen!

De zon zien opkomen is zo mooi dat het op mijn iris gegraveerd staat en ik bijna verblind werd! Toch bracht ik het grootste deel van mijn tijd door met het kijken naar de zon. Ik hou van de hitte die hij geeft, de positieve energie, enz … alles !!!

Deze dag zal ik me mijn hele leven blijven herinneren, want behalve dat ik deel heb uitgemaakt van deze voorstelling, ben ik vandaag jarig!

Heel erg bedankt!