Ik mocht net op een zonnige dag, de zon zien ondergaan over Dordrecht. 
Het is een bijzondere dag voor mij, waar ik altijd bij stil sta. Vandaag precies 7 jaar geleden kwam ik in Dordrecht terecht vanuit mijn stad Amsterdam. Het was niet bepaald een vrolijke dag die 29 november 2012. Ik was alles kwijt en in kliniek De Hoop terechtgekomen. Vol diagnoses en verslavingen, helemaal de weg kwijt, werd ik opgenomen. Nu.. precies 7 jaar later ben ik vereerd en dankbaar dat ik de zon mag zien ondergaan over 7 intense jaren. Jaren waarin ik herstelde, een nieuw leven opbouwde in mijn nieuwe stadje Dordt, met vrienden, een huisje, werkzaamheden, en veel tranen en lachen. 
Dordt staat voor mij voor hoop & a new life!
Ik heb veel aan deze stad te danken. 
Ik ben er tot geloof gekomen maar vooral; ik leef weer, in plaats van een aaneenschakeling van overleven en ellende. Een vol, ècht leven zonder verslavingen en diagnoses. Ik vind het prachtig de stad vanuit deze hoogte te zien, en door deze waarneming ben ik echt een stuk meer van dit stadje gaan houden! 
Bedankt voor dit mooie project en deze ervaring. 
Ik voel me echt geëmotioneerd na dit uur, en vooral zeer dankbaar. Een onvergetelijke ervaring om zo neer te kijken op de stad waar ik inmiddels al zoveel mooie dagen heb meegemaakt.