Op de geboortedag van mijn vader (hij zou 80 geworden zijn) zie ik dan toch door een mooie felle zonsopgang Dordt ontwaken. Hij is erbij denk ik dan. Wat mij opvalt is toch wel de drukte die overheerst; maar toch ook de vele zwaaiende voorbijgangers die naar een onbekende in een houten skelet zwaaien. Dordt wat ben je veranderd!
Al 30 jaar ben ik horecaondernemer in deze stad wat ooit in mijn ogen een gezapig dorp was. Natuurlijk worden wij door de hedendaagse maatschappij meegezogen en vliegt de tijd voorbij. Dat zie ik wel aan mijn lieve kinderen die in no time volwassen zijn. Maar om terug te komen op de horeca is Dordt ook volwassen geworden. Flitsende zaken die de stad veel levendiger hebben gemaakt. Al moet ik zeggen dat de kneuterige traditionele zaken er nog steeds de beste basis voor Dordt zijn. Dit uurtje Dordt heeft mij goed gedaan. Bedankt! Het dorp is door de stad opgeslokt.