Wat fijn om te weten dat we elke ochtend zo warm omarmd worden door een rood deken van licht. Rustig komt de stad te voorschijn. Ik sta te kijken en denk alles te zien, maar ineens is toch de lucht helemaal anders.
Een prachtig patroon van licht en wolken. Zelfs in rust en alle tijd om waar te nemen gebeurt er meer dan ik kan zien. Als de zon daar is glanst de stad op met zilveren vlakken. Alsof het zich strekt en klaarmaakt voor de dag. Steeds meer zie ik. De grote kerk in zijn volle glorie.
In het uur valt me op dat er een wereld is met vogels. Steeds scheren ze door mijn beeld. Ogenschijnlijk gericht en bewust zijn ze aanwezig.
Ergens is ineens eten aanwezig, van het een op andere moment zwermen 20 vogels rond een meter stoep waar mij niets opvalt.
Ik wordt ook waargenomen. Auto’s glijden voorbij, maar sommige fietsers heffen het hoofd omhoog en er wordt gezwaaid.
Ik zie een dochter en vader zich klaar maken met springen voor een actieve activiteit denk ik.
En ik zie mijn zus en haar 2 zonen toch nog even langs fietsen, om naar mij te zwaaien. Leuk om gezien te worden.
Een mooie belevenis om de stad zo wakker te zien worden, elke seconde anders, te veel om alles gezien te hebben.