Je eigen stad waarnemen. Wat een bijzonder uurtje. Even zoeken, ga ik me ergens op focussen. Maar dit laat je vanzelf los. Prachtige herfsttinten over de stad. Villa Augustus met z’n mooie tuin.
Met trots keek ik naar de Grote Kerk. Blijft een prachtig punt van onze stad. Als echte Dordtenaar zoek je de bekende plekjes. Waar ben ik allemaal geweest. En zelf nu mijn nieuwe straat (Singel) van boven kunnen aanschouwen. Fietsende mensen die zwaaien of hun kinderen wijzen op de toren. Hard rijdende auto’s over de dijk, levendige kinderen aan het voetballen en in en uit het energiehuis.
Rotterdam kunnen zien door de heldere dag. En prachtige luchten naarmate de zon onderging. In tegenstelling tot de snelle auto’s een traag varend schip. Bijzonder hoe je dit ervaart. Fijn om hier te kunnen staan, fijn om in Dordrecht te wonen.