Pas gisteren realiseerde ik mij dat vandaag de Drechtstadloop was! En mede door het zeer treurige weer ben ik eerder waarnemer geweest van deze loop dan van Dordrecht! Toen ik bij de P het Energiehuis binnenging, kwam de 1e loper langs en nét vlak voordat ik weer naar beneden mocht, kwamen de laatste 2 lopers onder langs, gelukkig zonder de bezem op de fiets gebonden want dat vind ik altijd zo’n triest gezicht (de bezemwagen). Heel veel mensen zien lopen in de regen, eentje op blote voeten, zeven gingen gewoon wandelen, en op een gegeven moment zag ik ook alweer mensen térug lopen, die waren al gefinisht, als je dan pas op de Noordendijk loopt is het Statenplein best nog ver!
Van Dordrecht zag ik eigenlijk alleen de contouren van de Grote Kerk, héél vaag de spoorbrug, oh oh wat was het een treurig weer! Maar, het is zoals het is, het was een leuke ervaring. Nu terug naar de orde van de dag, zou Feyenoord zijn 2-0 in Venlo hebben weten vast te houden?