Wat een geluk heb ik, dat ik hier op deze prachtige avond heb mogen staan! De afgelopen weken is het vreselijk weer geweest en nu zo mooi! 

14 jaar geleden was het ook zo’n mooie avond, de avond dat mijn eerste kind werd geboren. Onze eerste echte Schapekop. Drie jaar later werd onze tweede Schapekop geboren. Rasechte Dordtenaren, Jay en Mayko! Dat zijn mijn man en ik niet. Mijn man is in Zwijndrecht geboren, maar na een maand naar Dordrecht verhuisd. Ik ben in Engeland geboren. Mijn ouders kwamen in 1977 naar Nederland, waarvan we de eerste drie jaar in Hengelo hebben gewoond. En tot de dag van vandaag ben ik mijn ouders zo dankbaar dat ze na drie jaar naar Dordrecht waren verhuisd. Mijn mooie Dordrecht, echt een prachtige stad. Fantastisch dat ik op deze manier deze mooie stad heb mogen waarnemen. 

Wendy