Een uur lang niets doen, alleen maar kijken. Kom ik normaal nooit aan toe… 

Wat heb ik gezien; Dordrecht met al z’n mooie (oude panden) en lelijke (recentere kantoren, bedrijven, en wat is dat lelijke bouwsel boven op Kunstmin)  aspecten. In het noordwesten ligt Rotterdam, je ziet een paar grote gebouwen. Maar wat staat er dan voor groot gebouw in het zuidoosten?

Het was bewolkt, de zon niet te zien en in de verte een lichte roze streep van de spoorbrug naar de Grote Kerk. Het uur eindigt met een verrassing; de laatste paar minuten een oogverblindende ondergaande zon naast de Grote Kerk. 

Tenslotte; wat zijn we een bezig volkje; iedereen is onderweg. Gelukkig zijn er op het plein naast Bibelot kinderen aan het spelen. En die zorgen ook voor een fijn achtergrond geluid naast al het razende verkeer. 

Een onvergetelijke ervaring!

Nienke de Nie