Ik heb er in eerste instantie erg tegenop gezien. Iets wat bang voor kleine ruimtes en niet wetende wat je kan verwachten. 
Maar… het is ruim, open en geeft een heerlijk gevoel van vrijheid en rust. 
Het is alsof je in een bel boven de grond zweeft. 
De dingen die mij het meeste opvielen. Het gebrek aan groen in bepaalde wijkdelen. Het binnenkijken bij de beneden buren geeft een wat ongemakkelijk gevoel. Voornamelijk genoten van de westkant, omdat de zon stralend door het glas een heerlijk warm gevoel geeft. Mooi project, ik vond het erg leuk.

Melina van de Merwe

Kleine aanvulling: Ik was mezelf bewust van het feit dat ik gister vanuit Zwijndrecht deze kant op zat te kijken. Zittend voor het raam van mijn schoonvader, die woont naast de Zwijndrechtse brug. De stad binnen 24 uur van twee kanten bekijken vind ik pure luxe.