Nog niet eens zo lang geleden werd mijn hart gebroken door een jongen uit Dordrecht. Ik nam me voor er nooit meer heen te gaan.

Het toeval wilde dat ik enkele maanden later solliciteerde op een baan bij Schouwburg Kunstmin. Met gezonde tegenzin stapte ik op de trein en begon te werken aan een heel bijzonder project: 
De Waarnemer van Dordrecht

Vandaag, op mijn laatste werkdag, sta ik dan eindelijk zelf in het venster. In de verte ligt mijn eigen mooie stad, Rotterdam. Ik denk terug aan het bijzondere jaar dat achter me ligt. Ik maakte de moeilijke keuze om te stoppen met mijn bedrijf en de makkelijke keus om te gaan samenwonen met mijn grote liefde.
Terwijl de laatste zonnestralen van deze derde dinsdag van september door het wolkendek breken kijk ik vooruit, de verte in, mijn toekomst tegemoet!

Rianne Groen