Het eerste wat in me op komt is ‘Wow, wat is dit gaaf!’
Ik was al gek op Dordrecht, maar dat is vanavond weer bevestigd. 
Wat me vooral opviel waren de vele gebouwen en plekken die ik herken, ik kon zelfs Rotterdam zien.

Natuurlijk mijn favoriet ‘De Grote Kerk’, de Zwijndrechtse brug, Groothoofdspoort, het oude Bibelot, Villa Augustus, Kinepolis, het Stadion van FC Dordrecht en niet te vergeten: Schouwburg Kunstmin.

Het eerste half uur is er veel leven op het energieplein, de film begint bijna denk ik. Het laatste half uur is het een stuk rustiger, alleen de voetballende jongens zijn er het hele uur geweest. Ik zou hier nog veel meer kunnen schrijven, maar dat laat ik over aan de andere waarnemers na mij. 

Een gedachte die ik steeds had was: ik wil nog een keer, zo bijzonder! Blij dat ik dit heb mogen doen. 

Alle waarnemers na mij, geniet!

Groetjes van een trotse Dordtenaar,

Jolanda Dolleman