Wat een mooie avond! Helder en een schitterend mooie wolk, die zich uitwaaiert in tig kleine wolkjes. Gedurende het uur vervormt en verkleurt de wolk meerdere keren. De zonsondergang zorgt voor roze, fel-oranje tinten en paarse kleuren. Ook de maan komt tevoorschijn.
De cirkel is rond..

Geen tijd, maar de klok op de Dordtse toren verraadt hoe laat het is. Zal ik ook eens de andere kant opkijken…? Heel even maar… een bootje vaart op het Wantij en laat de mensen voor de Wantijbrug wachten. Snel weer naar de zonkant. Even de Papendrechtse brug dag gezegd.

Zwijndrechtse brug… Gelukkig we zijn nog een eiland! Zouden mensen uit Zwijndrecht het de Dordtse brug noemen?

Veel bekijks, mensen die me ontdekken… maar even zwaaien en voor vanavond een goede ambassadeur van Dordrecht zijn. Koning te rijk. Blote voeten en alle zintuigen op scherp.

Wat is Dordrecht mooi.

Corine Meijerink