Vandaag start de laatste dag van het eerste halfjaar van 2019.

Ik heb gekeken naar alle straatjes, steegjes en gangetjes waar ik 5,5 jaar terug voor het eerst doorheen liep. Ik kwam in Dordrecht wonen en trok in bij mijn vriend, die mijn inburgering meer dan serieus nam.

Inmiddels is dit de stad waar ik van hou, en neem ik die (onder toeziend oog van de grote torens van de grote stad waar ik hiervoor woonde) met alle liefde waar.

Het was mooi!

Lennert Zijlstra

P.S. In de ochtend, na het opstaan, zet ik altijd een plaatje op. Vandaag kon het niet toepasselijker: Kate Bush – Aerial. Op het album A Sky of Honey bezingt ze het verloop van 1 dag. In 24 uur neemt ze de omgeving om haar heen waar. Ze eindigt het album met de tekst dat ze naar het dak wil om de zonsopgang te zien! Precies wat ik heb gedaan.