Ik als Waarnemer…. Loerend en Tuurend over Dordrecht?
Nooit had ik dat gedacht . Maar wat is het mooi om in alle stilte naar het drukke Dordrecht te kijken.
Alhoewel STIL. Met het geluid van de waterfonteinen van het Energieplein op de achtergrond en eigenlijk nog zoveel meer geluiden dat het eigenlijk toch niet echt stil is, maar wel rustig en rustgevend.
Dordrecht, daar in het venster waar aan de ene kant jongens ongeduldig stonden te voetballen en waar aan de andere kant auto’s van een 30 km/u zone naar een 50km/u zone versnellen. Er gebeurt zoveel. Ik kon zelfs meekijken bij iemand in de keuken hier aan de Noordendijk.
De donkere wolken mochten het plezier van de zonsondergang niet beïnvloeden , ondanks dat deze zonsondergang niet in zijn geheel te zien was, was er in die donkere wolken een smalle streep waardoor je nog net de oranje/rode zon kon zien zakken.
Dankjewel Dordt.

Mark Schindler.