Waar zouden al die mensen vandaan en naartoe gaan?
Ik weet in ieder geval wel dat ik voor heel even nergens heen ga, fysiek dan.
Mentaal heb ik een kleine reis gemaakt. Hele specifieke vragen waar mijn fantasie antwoord op probeerde te geven, soms met succes.
De verhalen raden van de mensen die ik heb aanschouwd is erg mooi, geen probleem dat de zonsondergang achter een dik wolken pakket plaatsvond.

Op de grond vielen mij de adembenemende bomen het meeste op, als groene explosies staan ze tussen de grijze, grauwe gebouwen. Toen de schemer kwam, zagen de mensen beneden mij sneller vanwege het licht. Even zwaaien, en onze levens gingen weer gescheiden verder.
Automobilisten horen zich niet door De Waarnemer te laten afleiden, die moeten op de bocht voor zich letten. Deze wordt nogal vaak wat krapper genomen.

Goedenacht,
Derek Duimel