Ziet iemand mij? Ja. Niet alleen de mensen op straat, maar ook die man boven ons of moet ik zeggen Man met een hoofdletter. Ik werd mijzelf ervan bewust hoe God naar ons kijkt. Soms lijkt het alsof niemand je ziet, maar juist in die momenten is er iemand die liefdevol naar je kijkt en van je geniet. Vol, vol, volg van vreugde kijk Hij naar jou en mij, soms of juist vaak heb ik dat niet door. God maak mij meer bewust van uw aanwezigheid, want soms voel ik niet dat U naar mij kijkt. Soms moet ik het gewoon WETEN.

Vervolgens zag ik hoe de zon doorbrak door de wolken. Langzaam kwam de stad tot leven. Vogels fluiten, maar ook de mensen. Ik zat te denken: ‘Hoe zou het zijn als de Zoon doorbrak in deze stad.’ Eén letter, maar toch een wereld van verschil. Wat als iedereen in Dordrecht Jezus in zijn volle glorie zou zien. DAN komt de stad écht tot leven. Er gaat een dag komen dat het niet de Zon is die opkomt, maar de Zoon die liefdevol ons verwelkomt.

God, zegen deze stad met méér van uw liefde, godheid en vrede.
Expect the unexpected.

Owja, en ’s ochtends vinden auto’s het leuk om over de witte streepjes heen te rijden op de weg. Niemand weet waarom. Ik snap het wel.